Vinster

Är du en av de lyckliga vinnarna hos Lotteri24.se kommer vi att meddela dig direkt via ett e-postmeddelande.

Vinstmeddelandet skickas till den e-postadress som du har registrerat dig med. Därför är det viktigt att du anger rätt e-postadress i samband med din registrering hos Lotteri24.se. Kontakta kundtjänst om du gjort ett stavfel eller liknande.

Vinstmeddelandet skickas automatiskt när en vinnare dragits. Detta e-postmeddelande fungerar även som ditt kvitto. Alla vinnare har 14 dagar på sig att begära sin vinst, därefter förfaller rätten till vinsten.

Hos Lotteri24.se måste du godkänna din vinst för att få denna utbetalad eller skickad till din adress. Det vill säga, om du t.ex. vinner i Jokerlotto så har du 14 dagar på dig att handla enligt det e-postmeddelande som vi har skickat till dig och kontakta kundtjänst för vidare information.

Vinnaren av den månatliga lottdragningen offentliggörs på Lotteri24.se hemsida, så att du kan se vem som vann. Detta ser du genom att klicka på 'Vinnare' i menyn.

OBS: Ditt namn inkl. din vinst kommer att framgå på vinnarlistan först när din vinst har godkänts av Lotto24 ApS.

Alla som sätter rätt talkombination i lotto får automatiskt överfört den SKATTEFRIA vinsten till sitt konto! - Hos Lotteri24.se ska ingen behöva dela sina vinster med andra.