Jag vet inte vad jag har för lösenord. Hur återställer jag det?

Om du registrerade dig via något av våra introduktionserbjudanden har din lösenordskod automatiskt skickats till din e-postadress i samband med din registrering. Om du skapade ett medlemskap på Lotteri24.se, så valde du ett eget lösenord.

Oavsett så kan du enkelt återställa lösenordet om du glömt det eller inte kan hitta email:et med inloggningsinformationen.

Det enda du behöver göra är att gå in på Lotteri24.se och klicka på 'Logga in' uppe i högra hörnet. Du kommer nu att se ett pop up-fönster där du väljer 'Glömt lösenord'. På nästa sida som kommer upp skriver du i den e-postadress som ditt medlemskap är registrerat med.

Därmed ber du systemet att skicka ett nytt lösenord till dig. Du kommer sedan att få ditt nya lösenord skickat till din e-postadress inom några få minuter. Om du inte får något email, kolla din Spam då det ibland landar där av misstag.

Om systemet rapporterar ett fel, testa att fylla i en annan email-adress som du kan ha använt. Kanske är det så att du har registrerat dig med en gammal e-postadress?

Om du fortfarande har problem, kontakta kundtjänst.