Regelbrott

Vinster och välkomstgåvor Lotteri24.se förbehåller sig rätten att neka en vinnare om denne på något sätt har brutit mot regler eller om användaren anses ha vunnit på ett oärligt sätt. Lotteri24.se förbehåller sig dessutom rätten att neka eventuella vinster/välkomstgåvor, m.m. om det anses att medlemmen inte har rätt till dessa på grund av fusk med t.ex. IP-adresser, mejladresser, kreditkort/kontokort, m.m. Ovanstående är även gällande om flera användare registreras med samma adress, och det misstänks att detta görs med anledning av att få fler välkomstgåvor. Utvärderingen av detta är alltid upp till Lotteri24.se som kan, när som helst, neka en användare om det utvärderas att användaren har fuskat i enlighet med det tidigarenämnda. Har fusk begåtts i en tävling eller i ett spel som finns tillgängligt hos Lotteri24.se, kommer detta, oavsett spel, att anmälas till polisen som kommer vidare undersöka om bedrägeri har begåtts. Personer under 18 år Det är förbjudet för personer under 18 år att spela och därför är det heller inte tillåtet att vara medlem hos Lotteri24.se om man är under 18 år. Var uppmärksam på att en registrering hos Lotteri24.se kräver att man aktivt bekräftar att man är över 18 år. Det är omöjligt att registrera sig hos Lotteri24.se utan att aktivt bekräfta detta. Det är därför ett brott mot avtalet gällande medlemskapet om man registrerat sig och är under 18 år.