Nyhetsbrev

Alla användare får Lotteri24.ses nyhetsbrev till den registrerade e-postadressen. Om du inte önskar motta Lotteri24.ses nyhetsbrev, kan du närsomhelst avregistrera dig från denna tjänst genom att klicka på avregistreringslänken som finns längst ner i varje nyhetsbrev eller via din profil hos Lotteri24.se. Var uppmärksam på att varje gång du spelar ett spel hos Lotteri24.se kommer det, dagen efter att du spelat, skickas ett e-postmeddelande med ett spelkvitto som bekräftar de tal som du har spelat på. Detta e-postmeddelande kan du av säkerhetsskäl inte avregistrera dig från då detta mejl har samma funktion som ditt kontoutdrag från banken. Alla nyhetsbrev kan innehålla reklam.