PLUS medlemskap

Alla deltagare mottar ett PLUSmedlemskap hos Lotteri24.se som kan variera i längd. Du kan njuta av flera fördelar och funktioner som en gratisanvändare inte har. Medlemsavgiften för vår tjänst kommer att faktureras dig en gång i månaden, samma datum i månaden som den dag då du påbörjade ditt betalda medlemskap. Detta för att försäkra oss om att alla användare har oavbruten åtkomst till webbplatsen. För att lära dig mer om fördelarna som PLUSmedlem, ta en titt på "Vad är fördelarna med ett PLUSmedlemskap?"