Lotteri24.se integritetspolicy

Denna tjänst erbjuds dig av Lotto24 ApS (lotteri24.se) - Algade 44, 2. sal, 9000 Aalborg, Danmark. VAT-nr: 33047851. Följande regler och villkor utgör hela avtalet mellan tjänsteleverantören (Lotto24 ApS.) och användaren.

Integritetspolicy
  • Personuppgifter
    Vi kan samla in följande information när du registrerar dig via ett Lotteri24.se erbjudande: förnamn, efternamn, födelsedatum, e-postadress, postadress, telefonnummer, kredit- eller betalkort eller andra betalningsuppgifter, beroende på formen av betalning.

• Teknisk information
    När en användare besöker ett Lotteri24.se erbjudande kan vi samla teknisk information om användarens enhet, såsom IP-adress som begärt visning av Lotteri24.se erbjudandet, typ av operativsystem, och som är associerad med enheten.

• Registrering och enkätinformation
    All information du förser oss med, och all information du väljer att dela om dig själv som en del av ditt användande för alla Lotteri24.se erbjudanden, kan bli lagrat som det har angetts.

• Cookies och Webbsignaler
    Cookies är textfiler som vi kan placera på din enhets webbläsare för att göra det möjligt för våra system att känna igen din webbläsare och tillhandahålla funktioner såsom lagring av objekt mellan besöken, personifierade Lotteri24.se annonser på tredje parts webbplatser och mobila applikationer, och anpassade annonser från tredje part inom vissa Lotteri24.se erbjudanden. Vi kan använda Adobe Flash cookies för att komma ihåg dina inställningar, preferenser och användning inom ett Lotteri24.se erbjudande. Websignaler, klara GIF-filer eller liknande teknik är små bitar av kod som vi kan placera på ett Lotteri24.se erbjudande för att övervaka och samla in data om besökarnas beteende inom Lotteri24.se erbjudandet.
    Vi kan få en bekräftelse när du öppnar ett e-postmeddelande från Lotteri24.se, om datorn stöder sådana funktioner. Vi kan också spåra andra typer av information, till exempel vilka spel användare spelar på plats, alla felkoder i spelet, hur länge våra användare har deltagit i ett Lotteri24.se erbjudande, senaste gången en användare öppnade ett Lotteri24.se erbjudande, användarbeteende och gameplay. Dessutom, om en användare har vunnit någon av våra spel, lotterier, tävlingar eller andra kampanjer som presenteras på ett Lotteri24.se erbjudande, svarstid på annonsen och andra Lotteri24.se erbjudandeanalyser.

• Sociala Nätverkssajter
    Om du öppnar ett Lotteri24.se erbjudande via en tredje parts sociala nätverk, kan Lotteri24.se få information om din sociala nätverksprofil, inklusive utan begränsning, till de uppgifter som du gör tillgängliga för allmänheten, ditt sociala nätverks användar-ID, förnamn, efternamn och användarnamn, profil och omslagsfoton. Om du bjuder in nya medlemmar i ditt sociala nätverk eller skickar meddelanden via sociala spel etc. kan vi samla in information i samband med dessa meddelanden, inklusive dina vänners sociala nätverks användar-ID, e-postadresser och innehåll.

• Mobil
    När du öppnar Lotteri24.se erbjudanden via en mobil enhet, kan vi få information om var du befinner dig (baserat på din IP-adress) och den mobila enheten, inklusive olika unika identifierare associerade med enheten, typ hårdvara, vilken version av operativsystem och din in-game aktivitet. Vi kan använda denna information för att förse dig med personlig reklam och annat innehåll, inklusive reklam och innehåll baserat på din plats.

• ANVÄNDNING OCH SÄKERHET AV INSAMLADE UPPGIFTER
    1. Vi kan använda ditt användarnamn, e-postadress och lösenord för att på ett unikt sätt identifiera dig som användare på ett Lotteri24.se erbjudande, för att förse dig med tjänster och att behandla transaktioner. Vi kan använda eller visa ditt användarnamn och ikon eller profilbild, i förekommande fall, när det gäller ranking, tävlingar eller lotterier, chatt identifiering och/eller high scores i spel. Vi kan använda ditt födelsedatum för att bekräfta din rätt att delta i Lotteri24.se erbjudanden
    2. I enlighet med villkoren i denna sekretesspolicy, kan vi använda dina kontaktuppgifter för att behandla våra nyhetsbrev och/eller e-postkampanjer och skicka uppdateringar, säkerhetslarm eller andra meddelanden som rör Lotteri24.se erbjudanden. Dina kontaktuppgifter kommer att tillåta oss att informera dig om nya funktioner, förbättringar, upplösning av Lotteri24.se erbjudandeproblem, hantera och/eller vägleda dina kundsupportfrågor och problem, och informera dig om nya spelmöjligheter, lotterier, tävlingar, priser och/eller speciella evenemang.
    3. Om vår "tipsa en vän" funktion är tillgänglig inom ett visst Lotteri24.se erbjudande och du väljer att delta i det, kommer din e-post delas med den person som du skickar Lotteri24.se erbjudandet med den här funktionen. Vi kan använda en IP-adress för att få hitta en passande landbaserad version av ett Lotteri24.se erbjudande till en användare, eller att utöva vår förmåga att begränsa tillgången till platsen av användare som har brutit mot våra användarvillkor.
    4. Vi använder cookies och andra tekniker, till exempel mobilenhetsidentifierare, för att förbättra din upplevelse med Lotteri24.se erbjudanden. Denna teknik gör det möjligt för oss att driva våra affiliateprogram och förse dig med anpassat innehåll eller erbjudanden, såsom personliga Lotteri24.se annonser på andra webbplatser och mobila applikationer, och personlig tredjepartsreklam inom vissa Lotteri24.se erbjudanden. Cookies gör det också möjligt att automatiskt logga in när du öppnar ett Lotteri24.se erbjudande och erbjuder andra operativa aktiviteter inom ett Lotteri24.se erbjudande.
    5. Vi kan använda information som samlats in för att beräkna aggregat, anonym statistik om våra användare för att förbättra våra Lotteri24.se erbjudanden eller av säkerhetsskäl.
    6. Om du öppnar ett socialt spel, kan vi använda ditt sociala nätverksprofil-ID för att länka ditt sociala nätverk konto med dina aktiviteter inom det sociala spelet eller erbjuda personliga Lotteri24.se annonser på den sociala nätverkssajten. Vi kan använda ditt sociala nätverks för, efter och användarnamn och ikonen för att identifiera dig till det sociala nätverkskontot du har länkat till dina aktiviteter inom det sociala spelet, liksom när det gäller rankingen, tävlingar, lotterier, spel high score och/eller identifiering till ditt sociala nätverk.
    7. Om du öppnar ett socialt spel och förser oss med en annan persons kontaktinformation i syfte att leverera information genom ett socialt spel, kan vi använda denna information för att kontakta och vid behov påminna om att personen som han eller hon har blivit inbjuden att delta i en socialt spel eller fått innehåll genom ett socialt spel. Alla inbjudna är försedda med möjlighet att inte ta emot fler inbjudningar från Lotteri24.se.
    8. Vi på Lotteri24.se vidtar rimliga åtgärder för att skydda den information som vi samlar in från förlust, stöld, missbruk och obehörig åtkomst, avslöjande, ändring och förstörelse.
  • DELNINGSINFORMATION
    Vi kan dela kundinformation som beskrivs nedan.

• Skydd av Lotteri24.se och Andra
    Vi kan lämna ut informationen om det är ett brott mot användarvillkoren eller andra avtal; Om vi är i god tro och tror att lagen kräver det; eller om det behövs för att skydda rättigheter, egendom eller säkerhet av Lotteri24.se, våra kunder eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med enheter för att upptäcka bedrägerier, skydd, och minskad kreditrisk.

• Cookies, Onlinereklam and Analyser
    Se din webbläsares inställningar och hjälpavsnittet för att lära dig om blockering, radering eller bli underrättad om cookies. Men, med cookies kan du dra nytta av några av Lotteri24.se:s väsentliga egenskaper, rekommenderar vi att du lämnar cookies påslagna.

• Mobil Reklam
    De flesta mobila enheter ger möjlighet att välja bort insamling och användning av information från de program du använder i syfte att visa annonser som är inriktade på dina intressen. För mer information och för att utöva dessa val, konsultera inställningarna på enheten.

• Sociala Spel
    När det gäller sociala spel, kan du hantera ditt eget sociala nätverks sekretesspreferenser genom ditt sociala nätverkskonto.

• TREDJEPARTER
    Lotteri24.se erbjudanden kan tillåta dig att spela eller dela information via sociala medier (t.ex. genom att logga in genom ett socialt media konto eller med hjälp av "Like" knappen) eller innehålla länkar till sociala medietjänster eller annan tredje part. Användningen av dessa funktioner och länkar omfattas av sekretesspolicyn för dessa företag och inställningarna på dessa tjänster. Lotteri24.se har ingen kontroll över, och är inte ansvarig för den information som lämnats in till eller samlas in av sociala nätverk eller annan tredje part. Vi uppmuntrar dig att granska dessa tredje parters sekretesspolicy för att förstå hur din information kan samlas och hanteras av en sådan tredje part.

• BARN
    Lotteri24.se erbjudanden är utformade för att undvika insamling och användning av "personuppgifter" enligt definitionen i Childrens Online Privacy Protection Act ("COPPA"), från barn under 18 år annat än för att stödja den interna verksamheten. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från barn. Om du är under 18 år, kan du inte registrera ett konto eller på annat sätt lämna ut personlig information till oss.
    Lotteri24.se respekterar integriteten hos föräldrar och barn och har åtagit sig att följa COPPA. Om en förälder anser att hans eller hennes barn har lämnat personuppgifter till Lotteri24.se kan han eller hon kontakta oss via e-post eller vanlig post: Lotteri24.se (under 18 år), Algade 44, 2: a våningen, 9000 Aalborg, Danmark. Vi kommer att vidta åtgärder för att snabbt radera informationen på lärande att det rör sig om en person under 18 år. Vi inser vikten av att värna om barns integritet och uppmuntrar föräldrar att kontrollera och övervaka sina barns användning av online-aktiviteter regelbundet.

• AVTAL MED LOTTERI24 POLICYS
    Genom att besöka och/eller använda någon av Lotteri24.se:s erbjudanden, ger du din förståelse för, och överenskommelse med denna sekretesspolicy och våra användarvillkor. Om du inte håller med vår policy, var god och använd inte några av Lotteri24.se:s erbjudanden.